Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DUPLA FARSANG

Február 9-én délután farsangra hívta tanulóinkat a Szülői Szervezet. Mi viszont már reggel korán útnak indultunk Komáromba egy előfarsangra. Hogy kikkel és miért? A Komáromi DSB erre a napra tűzte ki a II. korcsoport számára a Focifarsangot, ami a körzet egyik legnagyobb hagyományokra visszatekintő járási rendezvénye.

Már 8-kor meccsünk volt. A komáromi Petőfivel kezdtünk. Döcögősen indult, aztán meg sima győzelem lett a vége. 5:1-re nyertünk. Kis pihenő után edzőmeccs jellegű mérkőzésen 12 rúgott góllal, kapott gól nélkül leigáztuk az ácsi Gárdonyit. Utolsó csoportmeccsünk a Mocsai Arany János Általános Iskola csapata volt. Ellenük is nyertünk 2:0-ra, így csoportelsőként vártuk, ki lesz az ellenfelünk a döntőben. A másik csoport győztese hasonlóan a mienkhez a 100%-os Feszty iskola lett, akik az előző évi Diákolimpia Országos 3. helyén végeztek.

Gyorsan pontot tettünk az I-re. Az első percben Járfás Barni labdát szerzett és egy óriási gólt ragasztott az ellenfél kapujának jobb felső sarkába. Ettől kezdve hatalmas küzdelem folyt a pályán. A mieinket dicséri, hogy ellenfelünk kapura sem tudott lőni a meccsen. Maradt az 1:0. Almásfüzitőre került a KUPA, amit 8 csapat közül érdemeltünk ki. Csapatunk erénye, hogy csupán 1 gólt kapott. Büszkén álltak a fiúk az eredményhirdetésnél, hogy nyakukba akasszák a győztesnek járó aranyérmet és a csapatkapitány Szecsődi Máté magasba emelte a kupát. Hab a tortán, hogy egy különdíj is a mienk lett. Szecsődi Bence 13 gólt lőtt a meccseken, amivel elhódította a gólkirályi címet is.

És lássuk kik okozták ezt a gyönyörű sikert: Kiss Viktor, Szecsődi Máté, Szecsődi Bence, Járfás Barna, Takács Gábor Áron, Oláh Zoltán és Bakonyi Dávid.

Juni Béla testnevelő

 
 

 

ProfilképStatisztika

Online: 1
Összes: 85500
Hónap: 1296
Nap: 36