Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalffy verseny

Az Angyalffy Gyakorlati Agrártudományi Tanulmányi Verseny I. forduló győzteseinek díjazására 2016. február 5-én, Angyalffy Mátyás születésének 240. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen került sor Naszályon.

Az idei tanévben, a háziversenyen több mint 100 megírt dolgozat került beküldésre, melyek javítását a verseny titkársága végezte. A dolgozatok összesítése során nagy örömünkre szolgált, hogy iskolánk 7. osztályos tanulója, Bíró Ágota az előkelő harmadik helyen végzett, így oklevél és könyvjutalomban részesült.

Szívből gratulálunk neki, és egyben köszönjük, hogy kiváló teljesítményével fényezte iskolánk hírnevét.

A verseny kétfordulós, a II. fordulóra, mely csapatverseny, tavasszal kerül sor. A csapatok márciusban tanulmányi kirándulásokon, üzemlátogatásokon vesznek részt, melynek célja, hogy a gyakorlatban is megismerjék a versenyben résztvevő haszonállatok tartásának, gondozásának körülményeit. A döntőre előreláthatólag 2016 áprilisában kerül sor.

Ezúton kívánunk iskolánk csapatának, melynek tagjai: Gelle Zsófia, Bíró Ágota, Balku Vivien és Szabó Cintia sok sikert a II. fordulón való eredményes szerepléshez.

 
 

 

ProfilképStatisztika

Online: 2
Összes: 86696
Hónap: 981
Nap: 31